Statistieken.

Doelpunten, doelpogingen, rebounds, ... registreer alle statistieken.

Live Tweets.

Automatisch publiceren van scoreverloop via Twitter.

Cloud.

Wissel club- en spelergegevens uit met andere gebruikers.

Registreer wedstrijdacties.

Alle belangrijke wedstrijdacties kunnen eenvoudig worden geregistreerd. U kan zich beperken tot doelpunten, maar u kan ook doelpogingen, rebounds, balverlies, onderscheppingen, ... registreren tijdens de wedstrijd. Per team en per speler krijgt u een gedetailleerd overzicht van de statistieken.

Live Score via Twitter.

Alle belangrijke wedstrijdmomenten kunnen automatisch gepubliceerd worden via jouw Twitter account. Op die manier kunnen alle geïnteresseerden de wedstrijd via Twitter live volgen.

Deel club- en spelergegevens.

Samen met andere gebruikers van Korfball Scout wordt er gebouwd aan de grootste databank van club- en spelergegevens. U verkrijgt ook de gegevens die andere gebruikers ingeven. Uw input wordt ook gedeeld via de KorfballScout Cloud.